Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Rektör Gönen 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

15.08.2019
A+
A-

 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Tıbbiyelerin Milli Mücadelenin öncülerinden olduğu vurgusunun yapıldığı mesajda ESOGÜ Rektörü Hasan Gönen "İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaç edinen, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına bu onurlu ve kutsal mesleği her koşulda büyük özveriyle yerine getiren Türk hekimleri milletimiz için iftihar kaynağıdır. Üniversitemiz, nitelikli eğitim ve yüksek teknoloji olanaklarına sahip Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile geleceğin hekimlerini ve sağlık çalışanlarını yetiştirmekte; Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesiyle ise kentimize ve tüm bölgeye sağlık hizmeti sunmaktadır. İlaveten üniversitemizin alanında uzman hekim öğretim üyelerinin dünyada yankı bulan çalışmalarıyla tıp bilimine yaptıkları katkılardan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız. Kalplerimizin Afrin'de vatanımızın birliği ve geleceğini güvenceye almak için kahramanca çarpışan evlatlarımızla birlikte attığı bu önemli günlerde, kahraman askerlerimizin yaralarını saran, zor şartlarda zamanla yarışarak askerlerimizin hayatlarını kurtaran, vatanperver hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdan oluşan tıp ordumuzun kıymetli neferleri başta olmak üzere tüm hekimlerimiz ile sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı hepsine teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.