Site Rengi

DOLAR 32,5465
EURO 34,9405
ALTIN 2.443,63
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Şampiyon Takımdan Rektör Prof. Dr. Çomaklı’ya Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

2018-2019 Sezonu U-17 Gençler Ligi’ni şampiyon tamamlayan Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Futbol Takımı yönetici ve sporcuları, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyarette bulunarak şampiyonluk kupasını takdim ettiler. 
Anadolu Üniversitesi, eğitim alandaki hizmetlerinin yanı sıra başarıyla sürdürdüğü kültür, sanat ve spor alanlarındaki faaliyetleriyle de ülkemize katkılarını sürdürmeye ve bu çabalarının da karşılığını almaya devam ediyor. Bu kapsamda Üniversite Gençlik ve Spor Kulübü U 17 Futbol Takımımızın, U-17 Gençler Ligi’nde elde ettiği şampiyonluk verilen emeğin karşılıksız kalmadığının önemli bir örneği olarak dikkat çekiyor. Anadolu Üniversitesi adına bu yılın ilk kupasının sahibi olan futbol takımı, elde edilen şampiyonluğun ardından ise kendilerine her türlü desteği sağlayan ve başarılarında büyük pay sahibi olan Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyarette bulunarak şampiyonluk kupasını takdim ettiler. Ziyarette, şampiyon takımın oyuncularının yanı sıra Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Hoşgören, Kulüp İdarecisi Korgül Sabaz ve U 17-U 19 Takım Antrenörü Süleyman Efe de yer aldı. 
Rektör Çomaklı şampiyonluğun mimarlarını tebrik etti 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Çomaklı, elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini mutlu eden ve gururlandıran kulüp sporcularını ve yöneticilerini tebrik etti. Üniversite Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, sporcular ve yöneticilerin talepleri ve önerilerine ilişkin de fikir alışverişinde bulundu. 
Üniversitemizden Türk sporuna destek 
Anadolu Üniversitesi, spor alanında yürüttüğü çalışmalarla hem her yaş grubundaki sporcuların önünü açmaya hem de Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmaya devam ediyor. Üniversitenin Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu hedefler doğrultusunda bu yıl 2003-2004 ve 2005 takımlarından 11 oyuncusunu ve bir antrenörünü Eskişehirspor’a kazandırırken, 2008 takımından da 3 oyuncusunu İzmir’in Altınordu Futbol Takımı’na gönderdi. Kulüp bu yıl Eskişehirspor ve Altınordu Futbol Kulübü dışında farklı takımlara da 6 oyuncusunu göndererek toplamda 21 futbolcu ve 1 antrenörünü Türk sporuna kazandırmış oldu. Sporcular bu sayede üniversite çatısı altında temelleri atılan spor kültürlerini, yeni takımlarında da sürdürecekleri eğitim ve spor hayatlarıyla ileriye taşmaya devam edecekler. Her yaş grubundan takımın yer aldığı Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, U 17 Futbol Takımı ile önemli bir başarıya imza atmanın yanı sıra bir yandan da diğer yaş gruplarında çalışmalarını aralıksız sürdürerek şampiyonalardan kupalarla dönmeyi hedefliyor. Eskişehir’in köklü kulüplerine karşı 3 yıllık bir oluşum ve tecrübeyle mücadelesini sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki takımlar ayrıca bu yılki tüm yaş gruplarında da finale kalarak gelecek yıllarda kazanılacak kupalar ve şampiyonluklar için de ışık saçtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.