Site Rengi

DOLAR 32,3395
EURO 35,1040
ALTIN 2.238,45
BIST 8.804,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Sazak ve Bıyık ESMİAD’ın Konuğu

Sazak ve Bıyık ESMİAD’ın Konuğu
07.07.2020
A+
A-

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği, ‘Eskişehir Ekonomi Sohbetleri’ programında ilk olarak Eskişehir MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’ı misafir etti.

Çamlıca Kebap’ta düzenlenen organizasyona onur konuğu olarak katılan MHP’li vekil Metin Nurullah Sazak Eskişehir’in önde gelen iş insanları ile sohbet etti. ESMİAD üyeleri ile yemekte buluşan vekil iş insanlarının sıkıntılarını dinledi. Özellikle Covid-19 salgını nedeniyle yaşanan pandemi sürecinden etkilenen esnaflar ve iş insanları ekonomi hakkında sıkıntılarını Sazak ile paylaştı.

Düşüncelerini dile getiren ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan, “Bizler Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği olarak Eskişehir’deki esnaflar ve iş insanlarından kurulu bir derneğiz. Birlik beraberlik içerisinde hareket ederek bir dayanışma örneği sergilemeye çalışıyoruz. Sıkıntılarımızı, dertlerimizi el birliği ile aşmaya çalışırken, bu sıkıntılarında basın da yer almasını sağlamaya çalışıyoruz. Kampanyalar düzenleyerek sosyal faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Ülke ekonomisine katkıda bulunabilecek projelere destek vermeye çalışıyoruz. Çok şükür ESMİAD çatısı altında da birçok hedefimizi gerçekleştirebiliyoruz. Bugün de yanımızda bulunan Eskişehir MHP Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak ve Çifteler Belediye Başkanımız Kadir Bıyık’a çok teşekkür ediyorum. Eskişehir ekonomisinin daha çok gelişmesi adına biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Eskişehir MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Sazak açıklamalarında, “Bugün bizleri burada Eskişehir’in değerli iş insanları ile bir araya getiren ESMİAD Başkanımız Şamil Seyhan’a ve buraya gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eskişehir’in ekonomisi bu şehri ayakta tutan en önemli unsur. Eskişehirli bir vekil olarak iş insanlarının yanında bulunmak, onların dertlerini dinlemek, onların sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışmak bizim temel görevlerimizdendir. Ülke olarak, tüm dünyada olduğu gibi biz de bir pandemi döneminden geçiyoruz. Bu dönemi el birliği ile aşabiliriz. Bugün burada olup sizleri dinlediğim için çok mutluyum. Sizlerin Ankara’daki sesiniz olmaya çalışıyoruz. Problemlerinizi bizlere anlatmaktan çekinmeyin. Beni bir ağabeyiniz, dostunuz olarak görün. Çok teşekkür ederim.”

İş insanları ile özellikle ekonomi üzerine sohbet eden Metin Nurullah Sazak’a sohbetin ardından ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan özel olarak hazırlanan şık bir süs eşyasını hediye etti. ESMİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hediye için teşekkür eden Metin Nurullah Sazak, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.