Site Rengi

DOLAR 32,4470
EURO 34,7327
ALTIN 2.436,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Seçim Startını Baba Ocağından Verdi

15.08.2019
A+
A-

Millet İttifakı’nın Mihalıççık İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan, seçim startını doğduğu topraklar baba ocağında verdi.

Seçim çalışmalarına İYİ parti İl Yöneticileri, İYİ Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Ahmet Tiryaki, iYİ Partililer ile birlikte Eski Gümrük ve Tekel Bakanı merhum Gün Sazak'ın kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Daha sonra Sazak Camisinde Cuma Namazı öncesi mevlidi şerif okunarak namazdan sonra yemek ikramı yapıldı. Başkan Adayı Ulucan yaptığı konuşmada " “Mihalıççık ilçemizin her bir kesimiyle birlikte hareket ederek bu güzel ilçemiz ve mahallelerimizi daha da ileriye taşımak en büyük gayemizdir. Şu anda İYİ Parti Mihalıççık Belediye Başkan Adayı olarak karşısınızdayım bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz her bir Malıçlı hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli hemşehrilerimizin sesi, gözü ve kulağı olup onların desteğiyle ve Mihalıççık"ı birlikte istişare kültürü ile yönetmeyi Rabbim bizlere inşallah nasip eder. Gayemiz de niyetimiz de bellidir, partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Mihalıççık"ı hep birlikte ileriye götürmek ilk gayemizdir. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için Mihalıççık"ta İYİ Belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.