Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Seyithan Arıburnu: “7’den, 70’e Özveri ve Gayretle Çalışan Bir Ekibiz"

15.08.2019
A+
A-

TOKİ Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi, Milli Zafer İlkokulu her yaştan ve her meslekten halk eğitim kursiyerlerinin düzenlediği programda halkın beğenisini topladı.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan programa vali yardımcısı, Odunpazarı Kaymakamı ve il müdürlerinin de aralarında bulunduğu geniş bir protokol katılımı oldu.

""

Programın düzenleyicilerinden Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi, Halk Oyunları Eğitim Görevlisi Seyithan Arıburnu konuşmasında: “7’den, 70’e özveri ve gayretle çalışan ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. Yaşadığım süreçte hayatıma ayrı bir tebessüm katan anılarımdan bir tanesi, Emir’in ‘kupa isterim’ sözü oldu. Emir’e “sahnede kılıç çekebilir misin?” dediğimde, Emir: “Yaparım fakat karşılığında kupa isterim” oldu. Emir’in bu isteği üzerine vali yardımcısı ve il müdürleri Emir’e kupa takdim ettiler.

""

Büyük yaş gurubu erkek kursyerlerin, büyük Türk bayrağı açması üzerine salonda duygusal duygusal anlar yaşandı.

""

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.