Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Sporcuların Velilerinden Ataç’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı sporcularının velileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı oyuncularının velileri, Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Mücadele ettikleri Yerel Lig Genç Kızlar Kategorisi’nde şampiyonluğunu ilan eden başarılı sporcuların anneleri, Başkan Ataç’a spora ve gençlere verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Takımın gösterdiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirten Başkan Ataç ise ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür ederek, “Kızlarımız gerçekten çok yoğun ve fedakar biçimde çalışıyorlar. Müsabakalarda elde ettikleri başarılar ortada, hem sizin hem de bizim gururumuz oldular. Onların böyle başarılı olmalarında şüphesiz ki desteğini esirgemeyen siz ailelerinin de payı çok büyük. Bizler de üzerimize düşeni yaparak, spora ve sporcuya katkı vermeye devam edeceğiz. Zaman el verdiği sürece maçlarını izlemeye gayret ediyorum, kızlarımızın hafta sonu kazandıkları müsabakayı da takip ettim. Ne kadar doğru ve güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha fark ettim. Sahada kazanmak için ter döken, tam da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarif ettiği gibi, ‘zeki, çevik ve ahlaklı’ bir takım izledim. Onlarla birlikte sizleri de tebrik ediyorum, bu gurur hepimizin” diye konuştu.

Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.