Site Rengi

DOLAR 32,5975
EURO 35,0012
ALTIN 2.451,45
BIST 9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Tepebaşı’nda Muhtarlar Buluşması

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Muhtarlar Buluşması’ organizasyonuna katıldı. Tepebaşı’nda görev yapan Mahalle muhtarı, muhtar dernekleri başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı programı kahvaltı servisiyle başladı.

Muhtarlarımızın her zaman yanındayız

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzatgirişimleriyle yasalaşan muhtarlar kanununa değinen BaşkanÇalışkan, daha güçlü bir Türkiye’nin temel taşlarından olan muhtarların çıkarılan yasalarla işlerinin daha da kolaylaştırıldığı için Cumhurbaşkanına teşekkür etti. Çalışkan, ‘’Bizler de AK Parti hükümetleri olarak muhtarlarımızın her zaman yanlarında olduk. Şehrimizin yönetiminde en dinamik unsur olan sizlerin ulaştırdığı sorun ve isteklerini hiçbir ayırım yapmadan çözebilmek için çalışıyoruz” dedi. 

“Bir gün değil 365 gün beraberiz”

Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ise ”Mahallelerimizin mülki amirleri, akilleri ve ağabeyleri saydığımız milletimizin devletimizin temsilcileri muhtarlarımızla bir araya gelmekten mutluyuz. Bu sıfatları sözde değil, verdiği önem, haklar ve özel değerle her fırsatta dile getiren, muhtarlarımıza özel muhabbeti olan Cumhurbaşkanımızın bu ilçede temsilcisi olarak bir araya gelmekten de onurluyuz. Sahada sürekli karşılaştığımız, hemen her gün birlikte olduğumuz muhtarlarımızla elbette 1 gün farkındalık oluşturup 365 gün bir aradayız, onları anlıyor ve dinliyoruz” diye konuştu. 

Eskişehir Muhtarlar Birliği Başkan Yardımcısı Serpil Üstsoy ve Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı İrfan İbiş ise birlik mesajı vererek ilçe başkanlığına program için teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.