Site Rengi

DOLAR 32,4666
EURO 34,7738
ALTIN 2.441,31
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

THY, Eskişehir’de Yapılacak Eğitimle Uçak Bakım Personeli Alacak (Ayrıntılar haberimizde)

15.08.2019
A+
A-

THY, Teknik A.Ş’ye Eskişehir’de yapılacak 5 aylık eğitimle uçak bakım personeli alıyor. 

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olarak, dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 8.500 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunuyor.

İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmesinin yanında; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet veriyor.

 

Bu ilan kapsamında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik Uçak Yapısal Bakım Elemanı Eğitim Programı düzenlenecek.

 

Eğitim programının teorik kısmının Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde, pratik kısmının ise THY Teknik A.Ş.’nin İstanbul’daki tesislerinde yapılması hedefleniyor. Eğitim süresi yaklaşık 5 ay olup eğitimi başarıyla bitiren kursiyerler uçak yapısal bakım-onarımı alanında istihdam edilecek.

 

İlanımıza başvuran adayların Eskişehir İŞKUR’un açmış olduğu ……….. portal numaralı ilan üzerinden de başvurması gerekecek.

 

Genel kriterler şöyle:

• T.C. Vatandaşı olmak

• 01.01.1990 sonrasında doğmuş olmak

• Adli sicil, adli sicil arşiv kaydı ve GBT kaydı bulunmamak

• Teorik eğitimler süresince Eskişehir’de ve pratik eğitimlerde İstanbul'da ikameti ve kursa kesintisiz devamı kabul etmek

• Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)

• Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği tercihen en az 1 yıl tecilli olmak

• CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak(Belgelendirmek durumunda değilsiniz!)

• Aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmak

 Anadolu Teknik Liselerinin; Uçak Gövde Motor – Uçak Elektrik Elektronik

 Meslek Yüksek Okullarının; Döküm, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Gemi Makineleri,  Kaynak Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Metalurji, Mobilya ve Dekorasyon, Otomotiv Teknolojisi, Uçak Teknolojisi

Aranan Nitelikler

• Takım çalışmasına yatkın

• Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip

• Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı

• Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli

• Vardiyalı düzende çalışabilecek

• Eğitime kesintisiz devamı kabul etmek

 

Sosyal İmkânlar

• THY Teknik A.Ş. çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkânı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkânları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alır.

 

Önemli Tarihler

 İlan başvuru tarihleri: 21-27 Kasım 2018 

 Sınav tarihi: 02 Aralık 2018 

(Sınava katılacak adaylara bildirim 28 Kasım tarihinde mail yoluyla yapılacaktır)

 Sınav yeri: Eskişehir Teknik Üniversitesi – Arslanbey Yerleşkesi

YAZILI SINAV:50'si İngilizce, 40'ı genel yetenekten oluşan 90 sorudan oluşan bir test sınavıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.