Site Rengi

DOLAR 32,3439
EURO 35,1429
ALTIN 2.240,63
BIST 8.900,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 10°C
Cts 14°C

TÜGVA Eskişehir EBA Destek Noktası Oluşturdu

TÜGVA Eskişehir EBA Destek Noktası Oluşturdu
22.10.2020
A+
A-

TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği, uzaktan eğitim için TÜGVA il binasını öğrencilerin kullanımına açtı.

Haber Metni:Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği pandemi süreci sebebiyle EBA üzerinden uzaktan eğitim gören gençlere yönelik projelerini geliştirmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılı uzaktan eğitimle başladı. Ancak evinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrencilerin de derslere katılım sağlamasını için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Eskişehir İl temsilciliği binasını öğrencilerin hizmetine açtı. İl Temsilciliği binasında derslik için EBA destek noktası oluşturuldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, “Bu yılki eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim ile başlayarak, kısmi olarak yüz yüze eğitim ile devam ediyor. Evinde interneti olmayan öğrencilerimizin EBA erişimine rahat ulaşabilmeleri için il temsilciliği binamızı kullanıma hazırladık. İl binamızda ortaokul ve lise öğrencilerimiz uzaktan eğitimlerini takip edebilecekler. EBA destek dersliğimizde bir de danışman öğretmenimiz öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak için derslikte bulunacak.
Vakıf binamızda bilgisayar ve sınırsız internet erişimi mevcuttur. Uzaktan eğitim süreci bitene kadar gençlerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak EBA Destek noktamızı kullanabilirler. Tüm öğrencilerimizi Pazartesi günü itibariyle bekliyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.