Site Rengi

DOLAR 32,5808
EURO 35,0133
ALTIN 2.460,62
BIST 9.900,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Türk Sanat Müziği Konseri Duygulandırdı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, İnci Çayırlı şefliğinde muhteşem bir konsere imza attı.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İnci Çayırlı ile Zamana Yolculuk” konserine, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Güven Zaptiye ve Melih Savaş’ın yanı sıra çok sayıda müziksever katıldı. 2 bölümden oluşan ve izleyicilerden tam not alan konserde koro; Sen Kimseyi Sevemezsin, Kıskanıyorum, Sen Şarkı Söylediğin Zaman, Ne Bildim Kıymetin gibi sevilen eserleri başarı ile icra etti.

Alkışlar eşliğinde sona eren konser programının ardından sahneye çıkarak bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş, “Türkiye’nin gerçekten sanatı, eğlenceyi ve estetiği önceleyen bir durumu yok şu anda. Kötü bir siyasi dil hepimizi pençesine aldı. Fakat iyi ki geçmişimizde muhteşem insanlar var. İyi ki şu an İnci Hocamız, saz üstatlarımız ve sevgili koromuz var. Bu muhteşem geceyi bize yaşattıkları için hepsine teşekkür ederim” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye ise “Öncelikle Başkanımız Ahmet Ataç’ın sevgi ve saygılarını iletmek isterim.  Hocam, çok güzel bir akşamdı ruhumuzu beslediniz. Şahsi fikrim değil, inanın Eskişehir sizi çok seviyor. Emeklerinize sağlık, çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Savaş ve Zaptiye’nin takdim ettiği çiçeklerin ardından konuşan Şef İnci Çayırlı da “Hepinize saygılar sunuyorum, iyi ki varsınız. Hep duygulanıyorum” diyerek teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.