Site Rengi

DOLAR 32,4736
EURO 34,7873
ALTIN 2.440,57
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Yaz Futbol Okulu eğitimleri sona erdi.

 Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından 1965 Efsane Futbol Sahası’nda düzenlenen Yaz Futbol Okulu sona erdi. Yaz Futbol Okulu’nda düzenlenen eğitimlere katılan 25 minik sporcu katılım belgelerini aldı.

Düzenlenen kapanış törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, efsane futbolcular, öğrenciler ve velileri katıldı. Törende konuşan Başkan Ataç, “Sizlerle beraber olmak beni çok mutlu etti. Belki ilerde sporcu olmayacaksanız ama hepiniz sportmen olabilirsiniz, sporu sevebilirsiniz. Ben her sabah spor yapmadan belediyeye gelmiyorum. Spor benim kaşım gözüm gibi oldu, sizlerde boş zamanlarınızı sporla değerlendirmelisiniz. İyi eğitim ve iyi şekilde spor yapmak birbirini tamamlar. Anne ve babalarınıza da sesleniyorum, onlar da sabahları kalkıp yürüsünler. Hayat boyu spor çok önemli. Şimdi gördüğünüz büyükleriniz, 1965’te Eskişehirspor’un başlangıç sürecidir. Anadolu Devrimi diye tarif edilen takımdır. Artık sizler bu sahalardan yetişeceksiniz ve Eskişehirspor’da futbol oynayacaksınız. Okullarınızda da başarılar diliyorum. Sağlık içinde kendinizi geliştirin ve ülkeye faydalı birey olun. Hepinizi tebrik ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor’un efsane kadrosunda yer alan eski futbolcu Hüdai Doğu ise konuşmasında, “Dernek olarak sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve huzuru içindeyiz. Sayın Ahmet Ataç Eskişehirspor’un kuruluşundan bu güne kadar sizlerle ve bizlerle birlikte olmuştur. Kendileri bu tesisleri bize armağan etmiştir. Sevgili gençler; sporla birlikte eğitiminizi de tamamlayın. Bugünkü Eskişehirspor’umuza baktığımız zaman üzülmemek elde değil. Sizden 6-7 yaş büyük abileriniz oynuyor. Sizler çok şanslısınız. Aileleriniz size spor imkanı veriyor. Geçmişte bu tesisler yoktu. 2 aylık sürede eğitim aldınız, futbol öğrendiniz” diye konuştu.

Bir diğer efsane futbolcu Vahap Özbayar ise konuşmasında “Bizler küçükken mahalle aralarında futbol oynayarak yetiştik. Sizlerin de inşallah hem okuyup hem de futbolcu olarak hizmet etmenizi arzu ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından futbol eğitimlerini başarı ile tamamlayan 25 öğrenciye katılım belgeleri takdim edildi. Kapanış töreni, çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.