AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Kentsel dönüşüm projeleri üzerinden CHP'li Belediyeleri  eleştirerek; artık laf salatası yapmanız  kabak tadı verdi dedi.423 bin nüfuslu Esenler Belediyesi son 10 yılda yaklaşık 60 bin konut dönüştürdü. .11 yıldan bu yana Odunpazarı Belediye Başkanı olarak siz kaç konut dönüştürdünüz? 50 adet dahi yok. Ne kadar acı diyerek Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u hedef aldı.

Nebi Hatipoğlu:Biz Milletin dert ortağıyız
Nebi Hatipoğlu:Biz Milletin dert ortağıyız
İçeriği Görüntüle

Önümüzdeki süreç için planınız veyahut projeniz var mı? Bence yok. Vitrinlik birkaç iş yani koca bir hiç... ifadelerini kullandı

Gürhan Albayrak; Devlet kurumlarıyla olan kavganız yüzünden Eskişehir yıllardır kaybediyor. Ne zaman farkına varıp birilerini suçlamayı bırakacaksınız? Eskişehirli hemşehrilerimiz ne icraatınız olacak bunları bilmek istiyor. Boş polemiklerinizi degil.

Eskişehir'in geleceği için siz CHP'liler akıllanana kadar Kentsel Dönüşüm konusunu gündemde tutmaya devam edeceğiz. Biz yorulmayız, bilesiniz.