Ahmet Dönmez'den Büyükşehir Belediyesine zor sorular
Ahmet Dönmez'den Büyükşehir Belediyesine zor sorular
İçeriği Görüntüle

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof Dr Ayşen Gürcan 1 Mayıs İşci ve Emekçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ayşen Gürcan; Emek, sabır ve gayretle yoğrulan her bir çaba; güçlü, müreffeh ve yarınlara güvenle bakan bir Türkiye’nin inşasına katkı sunmaktadır.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Gürcan; Alın teriyle hayatı güzelleştiren, üretimiyle ülkemizin kalkınmasına güç veren tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Ayşen Gürcan; Birlik ve dayanışma ruhunun daim olduğu, emeğin değer bulduğu nice yarınlar temennisiyle; ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışan tüm kardeşlerime selam ve muhabbetlerimi iletiyorum dedi