Söğütönü-Keskin bantında yer alan verimli tarlalar imar rantına teslim oluyorken ,Alpagut-Atalan Altın ve Gümüş rezervlerine karşı Çevreci  eylemler yapan Kent Konseylerinin Aşağısöğütönündeki tarım arazilerinin imar rantına karşı sağır ve dilsiz davranmaya devam ediyorlar.

Yılmaz Büyükerşen'in eşi üzerine kaçak villa yaptığı için,eşinin hapis cezası aldığı tarla vasıflı araziler birbir  imara açılıyor.Seyhan Büyükerşen’e ait arazi ile birlikte bir çok verimli tarım arazisinin imara açılması için prosedür başlatıldı.

İlana çıkan ve  imara açılacak olan tarla vasıflı arazilerin diğer sahiplerinin de kimler olduğu merak ediliyor.

Eskişehir Sanayi Odası’nın 57. Kuruluş Yılı Kutlama Mesajı
Eskişehir Sanayi Odası’nın 57. Kuruluş Yılı Kutlama Mesajı
İçeriği Görüntüle

Tepebaşı,Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyelerinin kontrolü altında ki “Kent Konseylerinin” Alpu Ovası ve Sarıcakaya da ki tarım arazilerine üzerinden yaptıkları “Çevreci ve Yeşil” sivil toplum örgütü propagandalarına karşı;

Söğütönünde ki verimli tarlaların imara açılmasına karşı takınacakları tavır kamuoyunda merak konusu oluyor. KESKİN VE SÖĞÜTÖNÜ HALKINDAN TEPKİ

Görüşlerine başvurduğumuz Tarla  sahipleri Yılda iki defa mahsül veren Tarım arazilerinin imara  açılmak istemesinin  Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in eşinin adına kayıtlı Tarım arazisine kaçak villa  yapması sonrasında imar planlarının değiştirilerek emsal  gösterildiğini anlattılar.

Çevrecilik sadece zengin Maden rezervlerine sahip arazileri  korumak için yapılmaması gerektiği Keskin ve Söğütönündeki şehrin en verimli  Tarım arazilerinin imar rantına kurban  gittiği anlatıldı.

ü