Tepebaşı Belediyesine,Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet KOM Şube ekiplerinin birlikte yaptığı Yolsuzluk Operasyonunda ilginç bir detay ortaya çıktı

Sabahın ilk saatlerinde Tepebaşı Belediyesine yönelik başlatılan “Yolsuzluk Operasyonun”da;evinde gözaltı yapılan Ahmet Ataç’ın Özel Kalem Müdürünün konutunda Tepebaşı Belediyesinde şube müdürü olarak görev yapan bir Kadının da olduğu ortaya çıktı.

Cansız bedeni babası tarafından bulundu
Cansız bedeni babası tarafından bulundu
İçeriği Görüntüle

Bayrampaşa Belediyesine yapılan operasyonda, konutun da gözaltı yapılan Başkan Yardımcısı ile aynı konutta kalan kadın Başkan Yardımcısı ile aşk ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Tepebaşı Belediyesine yönelik operasyonda Bay ve Bayan iki Üst düzey yöneticinin aynı evde yakalanması akıllara Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım 'ı getirdi. CHP'de İkinci Yasak ilişki vakası olarak nitelendirildi

Belediyelere yapılan yolsuzluk operasyonları ile ortaya çıkan aşk ilişkileri sarmalı kamuoyunda ilgi çekmeye devam ediyor.