Boğazına şeker kaçan 3 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Boğazına şeker kaçan 3 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Mihalıççık Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 18 Mart 2026 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, ilçe esnafının yoğun katılımıyla yapıldı.

Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimler sonucunda, Gökhan Zeybek ve ekibi esnafın güvenini kazanarak oda başkanlığına seçildi.

Genel kurulda yapılan seçimler neticesinde yeni dönem yönetim ve denetim kurulları da belirlendi. Buna göre;
Yönetim Kurulu (Asil Üyeler)
Gürcan Kayır, Gürol Görür, İlker Dönmez, Ali Tunca, Yaşar Cıbaz ve Mustafa Gara’dan oluştu.
Denetim Kurulu (Asil Üyeler)
Muammer Şamdan, Mevlüt Yaz ve Emre Tulum görev aldı.

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan Zeybek, uzun yıllar boyunca oda başkanlığı görevini yürüten İlker Dönmez’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bugüne kadar yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti. Zeybek, yeni dönemde esnafın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Genel kurula katılım sağlayan tüm esnafa da teşekkür eden Zeybek, birlik ve beraberlik içerisinde Mihalıççık esnafını daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti.
Gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, esnafın dayanışma ve ortak akıl vurgusunun ön plana çıktığı, katılımcı ve yapıcı bir atmosferde tamamlandı.

Yeni yönetimin önümüzdeki süreçte ilçedeki ticari hayatın gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.