Yeni Sendika İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Yeni Sendika Eskişehir Komisyonu Başkanı Kevser Yayla 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yapyığı açıklamada, Hayatı güzelleştiren, toplumun her alanında üreten, mücadele eden tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.dedi.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü; emeğiyle hayatı güzelleştiren, sevgisiyle dünyayı iyileştiren, sabrı ve gücüyle yarınlara umut olan tüm kadınların günüdür. Farklılıklarımızla değil, dayanışmamızla güçlendiğimizi hatırladığımız; saygının, eşitliğin ve merhametin çoğaldığı bir dünya dileğiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

Yayla,Kadınların söz sahibi olduğu, emeğinin değer gördüğü, daha eşit ve daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.

Çünkü inanıyoruz ki;

Ticaret İl Müdürlüğü denetimlerinde 115 bin TL ceza kesildi
Ticaret İl Müdürlüğü denetimlerinde 115 bin TL ceza kesildi
İçeriği Görüntüle

Kadın eli değen her yer güzelleşir.Kiymet bilenlerle karşılaşmamız dileğiyle.. Her günümüz kutlu olsun .Kadın varsa umut vardır, emek vardır, gelecek vardır.

Dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

#YENİSENDİKA olarak fedakar, vefakar, emektar kadınlarımızın #8MartDünyaKadınlarGünü kutlu olsun diyoruz.