Eğitim Bir-Sen  Eskişehir şube Başkanı  ve Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar;Nasreddin Hoca'yı anma etkinliklerinin amacının  dışına çıktığını söylemek CHP'li.Sivrihisar Belediye Başkanı Habi Dökmeci'yi isim vermeden eleştirdi.

İbrahim Akar;Yeni seçilen Sivrihisar Belediye başkanı kolları sıvamış hizmete hızlı başlamış!! Onlarca şarkıcının katılımıyla üç günlük bir eğlence tertip etmiş. Bu üç günlük eğlence devraldığı belediye bütçesine epey bir yük getirecektir.

Bu şarkıcıların hiçbiri babasının hayrına sahneye çıkmaz. Belediye bütçelerine böylesi eğlenceler düzenlemeleri konusunda bir sınır bir kısıtlama olmalıdır, belediye bütçelerinin çarçur edilmesinin önüne geçilmelidir.

Ayrıca yeni başkana nacizane tavsiyem harcama konusunda çok hızlı gitmesin malum kendisi CHP Belediye Başkanı ilerde yapılacak heykeller içinde daha epey yüklü harcamaları olacaktır.

Özel Rehabilitasyon Merkezlerinin Haklı Tepkileri
Özel Rehabilitasyon Merkezlerinin Haklı Tepkileri
İçeriği Görüntüle

ü