Apartmanda  yangın: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Apartmanda yangın: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Önceki dönem Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ve işadamı Murat Özcan;
Yılbaşına kadar eğer bir çözüm yolu bulunamazsa şehrimizde 4 binden fazla
İşlem yapılmış kafe ve restoran gibi hizmet sektöründe iş yapan esnafımızın dükkanları kapanacak dedi.

Murat Özcan Sebebi ise belediyelerin beş metre kullanma mesafelerini açılır kapanır sistemle iş yerine ilave eden esnaflara kaçak yapı işlemi yapmış olması.
300 bin ile 3 milyon arasında ceza işlemi yapılan bu işyerleri aynı zamanda yaptıkları geçici alanlarında yıkılmasını istiyor.Gerekçe olarak sayıştay raporlarında belediyelerin bu tarz yerlerin tespitinde niçin işlem yapmadıkları konusunda uyarı almaları olarak söyleniyor.
Önceki dönem,AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili ve işadamı Murat Özcan ;
Lütfen acil olarak belediye ve kurumlar bir araya gelmeli ve bu sorunu çözmeliler.Bütün ülke de yapılan bir uygulama neden bizim esnafımıza yasak olsun.Ekonomik olarak bir çok sorunla uğraşan
esnafımız bir de bu sorunla mı uğraşacak . Yazıktır sorumluluk makamın da olanları anlayışa ve çözüme davet ediyoruz .