Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Milletvekili idris Nebi Hatipoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe çalışma ofisinde kabul etti.

Büyükşehir Meclisinde Mikrofon kapattıran Test Araç Gerginliği
Büyükşehir Meclisinde Mikrofon kapattıran Test Araç Gerginliği
İçeriği Görüntüle

Son Yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan  Nebi Hatipoğlu görüşmeyle ilgili  olarak yaptığı açıklamada; Dolmabahçe Sarayı Çalışma Ofisi'nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildim dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, Görüşmemizde öncelikle Eskişehir'in ihtiyaç ve eksikliklerine dair Sayın Cumhurbaşkanı'mıza detaylı bir bilgilendirme sundum.Ardından da yaklaşan il kongremiz ve partimizin 2028 vizyonu kapsamında değerlendirmelerde bbulunduk ifadesini kullandı.

Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'imizin eksikliklerinin giderilmesi ve gerekli yatırımların sağlanması adına tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz dedi.

ü