Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce tohumluk üretimi yapan 13 firma temsilcisinin katılımıyla, özel üretim alanları ve bitkisel üretim planlaması hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantı, Sazova Kampüsü'nde gerçekleştirildi. 2026 üretim yılı tohumluk özel üretim alanları ve bitkisel üretim planlamasının ele alındığı toplantıda, bitkisel üretim planlaması kapsamındaki ürünler ve Eskişehir havzalarında ekimine müsaade edilenler ile su kısıtı olan havzalarda uygulanan münavebe kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Tohumluk üretim alanları belirlenirken, özel üretim alanları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üretici firmalardan, tohumluk planlama ve münavebe kurallarına uyulması konusunda hassasiyet göstermeleri istendi.
Programa; Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nizamettin Çetiner, Eskişehir’de tohumluk üretimi yapan 13 firmanın temsilcileri ve konu uzmanı teknik personel katılım sağladı.
Tohum üretici firmalara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Yorumlar
Trend Haberler
Murat Özcan;Esnafımız mağdur edilmesin,Belediyeleri acil çözüme davet ediyorum
Eskişehirspor Taraftar Grubu Başkanından Belediyelere Otobüs Sitemi
Hafta sonu sağanak ve kar geliyor
Sağlık-Sen Eskişehir’den Dolu Dolu Bir Hafta Sonu Etkinliği
Pınar Turhanoğlu'na Önemli Görev
El emeğiyle ördüğü bebekleri satarak ev ekonomisine katkı sunuyor




