Görüşme esnasındaki Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün "illa İlçem" notuyla görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi
ZEYNEP BAŞKAN, CUMHURBAŞKANI'NDAN MİHALGAZİ'YE YENİ YATIRIMLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ
Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, Gübretaş A.Ş tarafından 109 ton altın kaynağı ve 60 ton altın rezervi Açılış töreni esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Mihalgazi'ye yapılacak Yatırımlar ve hizmetlerle İlgili bilgilendirmeler yaparak destek sözü aldı.
Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Özellikle yapımı devam eden Eskişehir - Mihalgazi Karayolu nun hızlandırılması, İlçede yapımına başlanan Millet Bahçesi , Alpağut Mahallesi Gölet yapımı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüş alışverişinde bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler
Dr. Hale Moral uyardı: 'KOAH'ta en büyük risk sigara'
Eskişehir 2. Kamp , Karavan , Tıny House ve Doğa Sporları Fuarı Başlıyor
Eskişehir'in 2025 yılı eğitim karnesi açıklandı
10 kişinin öldüğü kazadan yaralı kurtulan öğrenci, otobüs şoförüyle sohbetini anlattı
Gürhan Albayrak'tan ESKİ'ye Su Kesintisi Tepkisi
Antalya'da devrilen otobüste Eskişehir'den de yolcular vardı





