Gıda denetimlerinde 399 bin TL para cezası uygulandı
Gıda denetimlerinde 399 bin TL para cezası uygulandı
İçeriği Görüntüle

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 7 Ocak Pazar günü  Haliç Kongre Merkezinde açıklanacağı  öğrenildi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan;Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile 7 Ocak 2024 Pazar günü yapacağı açıklamada Eskişehir'imizin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday'ını açıklayacak.Hayırlara vesile olsun inşallah.. ifadelerini kullandı.

Bu arada ismi Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak geçen Nebi Hatipoğlu;AK Parti Eskişehir İl Başkanımız Sayın Süleyman Reyhan’ı makamında ziyaret ettim. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz istişarede, Eskişehir’in geleceği için yürüttüğümüz seçim çalışmalarını ele aldık. Birlik ve beraberlik içinde, Eskişehir’imizi daha da ileriye taşıyacağımıza inancım tam ifadesini kullandı.