Mavi Radyo'nun 20 Yılı Anısına
Yaşar Arda
Mavi Radyo'yu ve sahibi Seyitgazi Garavenli hemşerim kardeşim ( Karaören'in yerel söyleyişi) Seydi Yıldız 'a ve emeği geçen tüm arkadaşlara yirminci yılınız kutlu olsun dileklerimle.
İyi ki varsınız. Not.Biz yetmiş yaşına doğru koşan insanlar olarak, artık teknolojinin görsel yönü ağır basmasına rağmen , radyoculuk işini ne olursa olsun sürdürmeniz çok güzel bir iş.
Aklıma ilkokula giderken sabahları TRT de radyoda Türk Halk hikayeleri ve rahmetliler Muazzez Türing' in o meşhur türküsü Geçti dost kervanı eyleme beni ve Ali Ekber Çiçek' in el vurup yaremi incitme tabib türküsü sanki hala kulaklarımda.
Eee tâbi o meşhur ajans saatlerini o sekiz pilli radyoda dinlemekte o denli keyifliydi.
Herhalde Orhan Boran ve Yuki' yi.
Tâbii ki de maç dinlemeleri ve rahmetliler Halit Kıvanç ve radyo tiyatrosunda Yıldırım Önal' ın o tok sesleriyle.
Bir de Demirbank hayırlı işler diler her sabah hemde.
Elbette radyoculuk da bir ilerleme kaydediyor.
Çünkü bunu siz radyocular büyük bir yüreklilik ve özveriyle yapıyorsunuz.
Kolay gele hepinize.
Yorumlar
Trend Haberler
İnşaat Sektörü Güçlenirse Eskişehir Güçlenir
Eskişehir sağlık teşkilatından emekli olan Ömer Faruk Üresin'e vefa yemeği
Eskişehirlinin Hakkını Yedirmeyiz!
Sarıcakaya yolundaki yıkılan duvar tamir edildi, yol çalışmaları devam ediyor
Eskişehir'de gökyüzü heyecanı: Vatandaşlar gezegenleri yakından gözlemledi
Bakım çalışmaları sebebiyle Eskişehir'deki tramvay seferlerinde düzenleme yapıldı
