Belediyenin ismini aldığı Odunpazarı Bölgesinin,her köşesinde insanlarda sempati oluşturmak amacı ile ağır rötuşlu fotoğraflarını gördüğünüz Belediye Başkanı Kazım Kurt’un “O bölgenin kaldırım taşında dahi emeği yoktur.

2004 yılında Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Burhan Sakallı dostumuz,özel sohbetlerin de Odunpazarı Bölgesi ile ilgili hayallerini ve vizyonunu anlattığında “Acaba” derdik.

Burhan Başkan 500 bin turist gelecek dediğinde gülüyorduk.

ADAM tırnakları ile kazıyarak Odunpazarı'nı ayağa kaldırdı.


Kazım Kurt’un kavga çıkarmak için kullandığı Kurşunlu Külliyesi de Burhan Sakallı döneminde Vakıflar Bölge Müdürlüğünden kiralanmıştı.

Şuan Kazım Kurt’un yönlendirmesi ile yaşanan Kurşunlu Külliyesi ile ilgili polemiğin nedeni,onun kavga ve polemik ile beslenmesinden kaynaklanmaktadır.

Onun olduğu yerde demogoji,kavga,hizip,oportünizm,kargaşa ve siyasi ihanetler vardır.

İnanmayan, onu gölgesi altına alarak meclis üyesi,milletvekili ve Belediye Başkanı yapan Yılmaz Hocaya sorabilir.

Olay kiracı ile kirayan arasında ki anlaşmazlık.


Konu Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Külliyesinden 419 bin lira kira geliri elde ederken mülk sahibi Vakıflar Bölge Müdürlüğüne 129 bin Lira kira ödemesi.

Anlaşmazlık çözülmeyince CHP ve Yeni Partinin kongrelerinde arka arkaya tokat yiyen Kazım Kurt’a Beyede gün doğuyor……

Basıyor yaygarayı.Kendine geldimi hukuk,başkasına oldumu guguk işlerine giriyor.

Sayın Kurt’a sormak gerekiyor.Uğur Mumcu Parkındaki işletmenin süresi dolduğu için çıkartıyotsunuz

İşletme sahibi de Kazım Kurt gibi kapıya sandalye atıp otursa hukuk mu olur gukuk mu olur.

Kazım Kurt’un her zaman ki gibi iş ve hizmet ile ilgisi yok.

Derdi kamplaştırmak,gündeme gelmek..Beyefendinin başka bir politik çizgisi olmadığı için bu tür eylemlere ihtiyacı var.

Mevcut kiracılarını öne sürerek,haklarını koruduğunu söyleyen Kazım Kurt’a sormak gerekiyor.

Kurşunlu Külliyesiden geçmişte yerinden çıkarttığınız insanların haklarına da şimdiki kiracılar kadar saygılımıydınız.

Yoksa onlar sizin gibi söylersek AaaKaaPaa’liydi.İddia edilebilir ki Beyefendinin kafasına göre;
AaaKaaPaa’li ise haketmiştir.Eğer ki AaaKaaPaa’li değilse de onlar zamanında kiracı olmuşlar ise de AaaKaaPaa’li muamelesi görmesi haktır.

Ondan dalayıdır ki;

Kazım Kurt’a “Demokrat” diyenin diline isot sürmek gerekir.

Beyefendi için,eskiden AaaKaaPaa’liler,diğerleri ve CHP’liler vardı.

Şimdi sadece kendisine tabi olanlar ve olmayanlar var.

Konuyu, olayları bilmeden esnaflarla dayanışma adı altında Kazım Kurt’a destek maksadı ile beraber piar çalışması için Kurşunlu Külliyesine giden Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Adnan Karamanlı’nın aynı hassasiyeti,yıllarca oda başkanlığını yaptığı Oto Sanatkârları ve Tornacılar Odasının üyelerinin sorunları içinde göstermesini bekliyoruz.